Η Μαρίζα Ρίζου στην Λευκωσία 09/06/2017

Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στην Κύπρο

“Μεγάλη Γιορτή”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ: “RED”- ΛΕΥΚΩΣΙΑ,ΚΥΠΡΟΣ

Ύστερα από την επιτυχία της προηγούμενης εμφάνισής της, η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στην Κύπρο για μία ακόμη εμφάνιση μαζί με τη μπάντα της, την Παρασκευή 9 Ιουνίου στη μουσική σκηνή “Red” στη Λευκωσία.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου, πολυαναμενόμενου δίσκου της με τίτλο «Μεγάλη Γιορτή» από την Feelgood Records, η Μαρίζα Ρίζου μεταφέρει τον φρέσκο, ανανεωμένο και απόλυτα προσωπικό ήχο του νέου της άλμπουμ στην Κύπρο, για ένα ακόμη, αλησμόνητο live.

Με αφετηρία και βάση τη Μεσόγειο, η «Μεγάλη Γιορτή» χαρακτηρίζεται από την πηγαία, θεατρική ερμηνεία της Μαρίζας, αλλά και από τα χρώματα, την ένταση και τον χορό, ακριβώς όπως στις ζωντανές της εμφανίσεις. Φυσικά δεν θα λείπουν και κάποιες πιο εσωστρεφείς, ευαίσθητες στιγμές, ούτε και τα τραγούδια εκείνα με τα οποία την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

Η «Μεγάλη Γιορτή» τόσο ως δίσκος, όσο και ως live παράσταση στο τέλος συνδέεται πάντα με το φως, την αισιοδοξία, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό, στοιχεία που έτσι κι αλλιώς περιγράφουν τον χαρακτήρα της Μαρίζας, αποτυπώνοντας όλο το ταλέντο της ως τραγουδοποιού αλλά και ως ερμηνεύτριας και performer.

Άλλωστε τα ενθουσιώδη, feel good live της είναι πια πολύ γνωστά, ύστερα από μία μεγάλη σειρά sold out παραστάσεων τους μήνες που προηγήθηκαν.

Πιάνο/Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων:  Μάρκος Χαϊδεμένος

Τύμπανα:  Γιώργος Κωστελέτος

Κιθάρες/Γιουκαλίλι:  Άγγελος Αϊβάζης

Σαξόφωνο:  Δημήτρης Καραγιάννης

Κόντραμπάσο/Ταραμπούκα:  Γιώργος Μουχτάρης

Υπεύθυνος Ήχου:  Γιάννης Παξεβάνης

Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO

 

INFO:

RED: Διονύσου 15, Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου, Λευκωσία Κύπρου

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισόδου: 15

Τηλ. κρατήσεων: 22767711 & 99059257

Προπώληση: Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER (77777040)

Και στη Μουσική Σκηνή RED (22767711)